perjantai 15. joulukuuta 2006

Kotimaiset kasvikset maistuvat!

Kotimaisia kasviksia käytetään aivan liian vähän arkiruoanlaitossa.
Etenkin juurekset ovat terveellisiä, maukkaita ja edullisia. Niistä voi tehdä yllättävän helposti hyvää kotiruokaa perheelle.

Tässä helppo ja maukas resepti punajuurille.

Punajuuripihvit

Kotimaisia raakoja, isoja punajuuria 5 kpl
voita, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

kuori punajuuret ja leikkaa noin 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi. paista viipaleet voissa ja öljyssä keskilämmöllä (asteikolla 1-6 kannattaa käyttää 4) ja mausta paistamisen aikana suolalla ja pippurilla. Paistamiseen menee noin 10 minuuttia puoleltaan. Tulos on mahtava - perunasose sopii ihanasti makuun.

Ei kommentteja: